Author Topic: Strange problem...  (Read 1343 times)

Offline floopy1962

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Strange problem...
« on: July 03, 2010, 12:28:19 AM »
Hi all... i've been having this problem from long time and i don't know how to fix it.Whem i scroll down everywhing seems ok, but when i scroll up i get this cool effect:
http://i46.tinypic.com/2yza64g.png
http://i45.tinypic.com/10x4y81.png
that happen only when scrolling verticaly... with almost all gtk apps except web browsers :'(
I can't work with inkscape, file managers, text editors, that happens even in ccsm ;D i just can't work that way
I use ubuntu lucid lynx, 2.6.32-23 and nvidia current.
Pls any help.
Tnx

Ubuntu Forums (Ubuntu Linux Support)

Strange problem...
« on: July 03, 2010, 12:28:19 AM »

Offline joe12

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 449
Re: Strange problem...
« Reply #1 on: July 08, 2010, 06:10:02 PM »
Hi

-what is your driver ?

Offline floopy1962

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Strange problem...
« Reply #2 on: July 09, 2010, 08:54:18 AM »
however i figured it, its gtk2 modules for rgba colors.... i'm back to karmic and here the same story and then i figured that's the problem. if someone have similar problem to know that its from colors ;) :P
EDIT: how to mark topic as solved...

Offline joe12

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 449
Re: Strange problem...
« Reply #3 on: July 10, 2010, 10:50:46 AM »
hi

-admin  mark  it as solved , but if you change subject of your first post to "[SOLVED] Strange problem..."