Ubuntu Forums (Ubuntu Linux Support)

Ubuntu Desktop => Desktop Environments => Topic started by: melux_geek on October 28, 2010, 11:17:31 PM

Title: Suspend or Hibernet dose not work
Post by: melux_geek on October 28, 2010, 11:17:31 PM
hi my friends. when I (hibernate or suspend to ram) use them, These are not correctly worked.
so....
Title: newbee
Post by: ghettor on April 18, 2011, 08:51:40 PM
i am new on linux and i have problem with how to creat an account on the desktop using the command line
Title: Re: Suspend or Hibernet dose not work
Post by: joe12 on April 29, 2011, 01:31:15 PM
Hello,

Please tell us what video card you are using , you can read this post for more info : http://ubuntugeek.com/forum/index.php/topic,103.0.html (http://ubuntugeek.com/forum/index.php/topic,103.0.html)